Produkter for norditaliensk ost fra arla (14)

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

Il SEPI Rigato di capra fresco er en ost med en unik smak, laget av fersk geitemelk. Med en hel form på 1,2 kg, er den perfekt for de som elsker kvalitetsoster og ønsker å tilføre et preg av raffinement til bordet sitt. Nyt 100% av godheten med dette unike produktet.
Burrata og Stracciata - ost

Burrata og Stracciata - ost

Burrata og stracciata
MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

Mozzarella er en fersk ost med elastisk konsistens, preget av en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til treccina og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolivenolje og tomat, utgjør grunnlaget for den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i tilberedning av salater.
Kastanjer i Rom

Kastanjer i Rom

Håndlagde italienske kastanjer Håndlagde italienske kastanjer Kartong med 6 glass Pakke med 6 krukker Nettovekt 360g Avrent nettovekt 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
MODNET PECORINO D O P - Modnet

MODNET PECORINO D O P - Modnet

Det produseres med melk hentet fra spesifikke opprinnelsesområder, som regulert av forskriftene fra Konsortiet for Forvaltning og Produksjon av Pecorino DOP. Germeringen skjer ved en temperatur som varierer mellom 35 og 38°C, og bruddet av ostemassen skal være i størrelse som kornkorn. Formen kan veie fra kg. 1,000 til kg. 3,500. Vår produksjon har en størrelse på omtrent kg. 1,800 per form og er modnet i minimum 120 dager. Duften er intens, og smaken er delikat bestemt.
Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP

Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP

De beste sardinske pecorinoene tilgjengelig i vår butikk. Høy kvalitet typiske produkter.
Geitost - Mudosu

Geitost - Mudosu

En geitost som inneholder essensen og tradisjonen fra Sardinia. Dens pasta, i en halmgul farge, skiller seg ut med sin spredte øyefordeling og en jevn, kornete struktur, et symbol på håndverksmessig og nøye bearbeiding. Duften av denne osten intensiveres med modningen, og gir en rik og innbydende olfaktiv opplevelse. Smaken av Mudosu varierer fra søt når den er ung til behagelig krydret med modning, og tilbyr en perfekt balanse mellom delikatess og intensitet. Produsert utelukkende med geitemelk fra Ogliastra, en region kjent for geitehold, er denne osten en hyllest til kvalitet og sardisk fortreffelighet. Med en sylinderform, en glatt og konsistent skorpe i farger fra lys til mørk brun og en ikke-spiselig skorpe, er Mudosu en spesiell ost, perfekt for de som søker en unik smak, rik på eleganse og raffinement.
100 % italiensk håndlaget pasta - Paccheri

100 % italiensk håndlaget pasta - Paccheri

100% italiensk bronsepresset håndverkspasta
PASTA - 100% italiensk pasta laget av durumhvete

PASTA - 100% italiensk pasta laget av durumhvete

Tradisjonell italiensk pasta, Kort versjon av produktet pasta, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni
METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

Osten METRO Chef Pecorino Romano DOP på 3 kg er en italiensk delikatesse, perfekt for å tilføre en autentisk smak til rettene dine. Med sin rike aroma og robuste smak, gir denne osten en rikdom av smaker til måltidene dine. Pakke på 3 kg for å imøtekomme dine restaurantbehov.
CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu konf. 3 kg

CASEIFICIO MAREMMA Pecorino Blu konf. 3 kg

Denne pakken med 3 kg Pecorino Blu er produsert av CASEIFICIO MAREMMA og tilbyr en unik og autentisk smak. Osten er laget med melk av høy kvalitet fra sauer og har en kremet konsistens og en sterk smak, perfekt for å akkompagnere kjøttretter og oster. Et eksklusivt tillegg til ethvert bord.
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret

PECORINO VAL D'ORCIA MED CHILI - Krydret

For smakens skyld kunne vi ikke overse en pecorino med chili i pasta. Ferskheten av osten, kombinert med den krydrede smaken av chili, gjør dette produktet helt fantastisk. Vi tilbyr det i løs vekt og i vakuumpakket emballasje, både hele og porsjonert i halvdeler og kvartdeler. Vi tilbyr det i to formater, skålformet og rettkantet. Skålformet vekt på ca. kg. 1,5 hel løsvekt. Vakuumpakket hel form ca. kg. 1,5; ½ kg. 0,700; ¼ kg. 0,350. Rettkantet vekt hel løsvekt ca. kg. 2,2. Vakuumpakket hel form ca. kg. 2,200; ½ kg. 1,100; ¼ kg. 0,550.
MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

Modningen i ziro med mynte gir pecorinoen en intens og omsluttende blanding av aromaer som er helt berusende. Den presenteres i gaveinnpakning i skålform med en vekt på ca. 1,400 kg; Tilgjengelig også i vakuumpakket med hel form på ca. 1,400 kg; I halv form på ca. 0,750 kg; I kvart form på 0,300 kg.